Nov 10, 2010

Our True Love Story {CST PRODUCTION}

Seperti yang dijanjikan, bagi sesiapa yang ingin mengabadikan cerita cinta mereka didalam 'short story', CST ingin memberikannya PERCUMA utk couple yang sangat sweet, yang sangat romantik dan mempunyai jalan cerita yang sangat menarik. Cara penyertaan:

1) Anda perlu menulis cerita cinta anda dan pasangan anda didalam blog (blogspot, wordpress or any blog). Atau bagi yang tiada blog, tuliskan di dalam notes facebook anda. Ceritakan kisah bagaimana anda berkenalan, saat2 manis dan pahit anda. Olahkan dengan cara yang paling creative (olahan dari cerita sebenar dibenarkan)

2) Emailkan link entry anda beserta detail anda (Nama, No tel, dan email) kepada cstproduction@gmail.com

3) Dan syarat utama ialah,
      - Tajuk entry mestilah " Our true love story {CST PRODUCTION}"
      - Dan di penghujung entry anda mestilah mempunyai link kepada facebook CST (www.facebook.com/cstproduction)

Jadi penyertaan terbuka sehingga 21st of November 2010. Dan ianya juga terbuka kepada semua golongan, samada yang sudah berkahwin, yang baru bercinta, yang ingin mendirikan rumah tangga, atau yang baru hendak melamar... hantarkan penyertaan anda sekarang. inilah masanya peluang utk mengabadikan cerita cinta anda...


Contoh cerita cinta:













* Cerita cinta yang sangat cretive dan memenuhi syarat akan dipilih sebagai pemenang.. Selamat mencuba

CST PRODUCTION
0341050843

10 comments:

dihaDiha said...

wahhhhh sgt2 menarik! :D

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

whoaa.. tawaran hebat tapi tak reti menulis pulak. hadoiyai.

Cstproduction said...

Mencuba x rugikan....manalah tahu cerita anda dipilih...
Selamat berkarya...

anaztasias aira said...

saya nak join. tak salah mencuba. tapi kalo nak join kena call dulu ke? atau letak linknya dimana yer? tima kasih =)

Cstproduction said...

1) Anda perlu menulis cerita cinta anda dan pasangan anda didalam blog (blogspot, wordpress or any blog). Atau bagi yang tiada blog, tuliskan di dalam notes facebook anda. Ceritakan kisah bagaimana anda berkenalan, saat2 manis dan pahit anda. Olahkan dengan cara yang paling creative (olahan dari cerita sebenar dibenarkan)

2) Emailkan link entry anda beserta detail anda (Nama, No tel, dan email) kepada cstproduction@gmail.com

3) Dan syarat utama ialah,
- Tajuk entry mestilah " Our true love story {CST PRODUCTION}"
- Dan di penghujung entry anda mestilah mempunyai link kepada facebook CST (www.facebook.com/cstproduction)


Selamat mencuba...

Quiyah said...

errr, (malu-malu) saya nak join.. nanti yer CST..

MyZone~theUn4given said...

rasa mcm best...tapi...bleh ke sahut cabaran tu..???hihihii

wiwie s. said...
This comment has been removed by the author.
wiwie s. said...

tu kalo x silap khairul hazwan candid syndrome kan.. hehe.. yayyy.. should give a try nih.. =p

Puan Surayya said...

eh rasanya haritu baca sampai 1 dis erk? da tukar jadi 21 niv lak..

melepas.. uwaa..